Sunday 17 March 2013

Sirkus Finlandian 2013 kuuluttaja



Taitaa olla niin, että lähes kaikki suomalaiset kolmekymppiset tietävät tasan tarkkaan mikä miehiään on Timo Taikuri. Ja tietävät heidän vanhempansakin, sillä iloista, hyvännäköistä ja hyväkäytöksistä nuorta miestä katseli televisiosta mielellään aikuisetkin. Timo Kulmakko esiintyi Timo Taikurina TV 2:ssa vuosina 1980–1992. Se oli pitkä keikka nuorelle miehelle, ehkä liiankin pitkä. Timo taisi katsojien silmissä  liikaakin leimautua rooliinsa. Siitä oli varmasti työlästä irrottautua, mutta se onnistui aika hyvin.

Timo Kulmakko on estradiviihteen monipuolinen taituri ja kaksinkertainen Vuoden Taikuri. Hänellä on takanaan lukematon määrä esityksiä yritystilaisuuksien suosittuna viihdyttäjänä sekä juontajana. Tuttu kaveri myös huvipuistoista ja koko perheelle suunnatuista ohjelmatilaisuuksista kautta maan. Kulmakolla on monen vuoden kokemus sekä arvostus Suomen Taikapiirin puheenjohtajana. Hän on järjestänyt useita ammmatillisia alan huipputapahtumia Suomessa. Timo on kansainvälisen Varietee MAGICA Shown tuottaja, toteuttaja ja ohjelmaisäntä vuodesta 2005 lähtien, niin myös tänäkin vuonna taas marras–joulukuussa.

Tämän kesän Timo Kulmakko toimii Sirkus Finlandian kuuluttajana. Taikatemput taitavat jäädä vähemmälle tällä kiertueella. Malttamattomana odotan ensi-iltaa 7.4.2013 Karjaalla.

Alakuvassa Timo Kulmakko luennoi nuorille sirkusharrastajille Jyväskylän Sirkuspäivillä 1970-luvun lopulla.

   

.

No comments: