Thursday 22 March 2012

Kohta se alkaa taas


Useammankin karavaanin voi piakkoin kohdata maantiellä, kun sirkukset ja tivolit lähtevät liikkeelle.

Ovet on jo raollaan Sirkus Finlandian talvileirissä Bollstassa. Hiljaista siellä ei ole koskaan, mutta nyt alkaa jo työtahti kiristyä yhdellä jos toisellakin. Sormet syyhyää ja maantie kutsuu. Kohta lähdetään liikkeelle. Finlandialla on edessään melkein 10 000 kilometrin pituinen keikka. Ensi-ilta on Karjaalla 8.4. Teltta puretaan ja kootaan ensi kesänä toistasataa kertaa. Välineet on pesty, maalattu, korjattu ja uusia hankittu. Autot on huollettu ja katsastettu. Alakuvassa kuljetuspäällikkö Hannu Laaksonen vielä järjestelee maisemakonttorinsa arkistohyllyjä. Kohta saapuu jo ensimmäiset artistit. Kaikkeen hälinään sekoittuu useita uusia kieliä.

Pienemmät sirkukset lähtevät liikkeelle vähän aikaisemmin. Sirkus Florentino starttaa ensimmäisenä Vaasasta 30.3. ja Sirkus Caliba Kalajoelta 3.4. Onkohan muita sirkuksia tulossa Suomeen tänä kesänä?

Tivoli Seiterä aloittaa Riihimäellä 5.4., Suomen Tivoli starttaa 14.4. Keravalla, samana päivänä Tivoli Sariola on Lahdessa ja Tivoli Suuronen avaa kiertueensa 22.4. Jyväskylässä.

Kommentit:


Tuskin maltan odottaa :)
T: Aila
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comment:

Anonymous said...

Tuskin maltan odottaa :)
T:Aila